Mezi hrncem a mincí / Lada 2007

Mezi hrncem a mincí / Lada 2007

Anotace: báznička a obřízek http://www.totem.cz/ma/grf/191385_3.jpgízek

Lisují nás
mezi dnem hrnce s mýdlovou vodou
- čistotou kojenců zadnic
a mincí
usmolenou bříšky z příběhů tisíce
a jednoho štěstí

je podzim,
vítr se rozběhl do polí
a kluci se smíchem pustili compy


V sauně
"Už jsi hrál warriora trojku?"
/civí chlápkovi do rozkroku/
"Kluci, sundejte si ty plavky
nebo se vám zapařej!"
/jako bych nevěděl, že se obludná
propast mezi dětstvím a dospělostí
měří na velikost penisů/

ze zahrad vůně pálenýho listí,
pasažéři smaží pomfrity


Ladu
mi nejvíc připomíná ten starej cikán,
co vozí svých šest dětí v rezavym žigulíku
/koupil ho od mýho táty/
- smějou se jinak,
utíraj si soply do rukávů
a občas smrděj kouřem
Autor protivyl, 10.02.2012
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sem bohužel nejdou vkládat obrázky a bez něj to není ono :(

10.02.2012 15:58:48 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí