ZVERŠOVÁNÉ MYŠLENKY 11

ZVERŠOVÁNÉ MYŠLENKY 11

Anotace: Víc k pousmání

Dnes je významný den
Zas s vážným důvodem
projdu pošty průchodem
Vrátím se šťastný
… s důchodem

Svátek světiti
Ona to věděla
říci to nechtěla
Protože je neděla
a to se nic nedělá
Ani neodpovídá
jak se běžně má

Figurka
Přívětivou má tvář
dřevěný perníkář
chybí jen svatozář
Cení se - že je náš
Autor RU 82, 10.02.2012
Přečteno 210x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí