Násilí jménem láska rovná se mozek

Násilí jménem láska rovná se mozek

Anotace: o člověku jenž miloval i pochyboval, poslechl mozek a srdce zatratil, však po čase přišel na zásadní věc: že to byla největší chyba! Ale pozdě vrátit minulost a tak zklamaný životem, ho opustil.

narozen byl si, životem kradený
němými brýlemi z počátku slepený
rostl si, cestou ronil i slzy
do mužského srdce vyrostl brzy

mysl tvá, vývoj vnímala stále
těžkla a těžkla, pak nechtěla dále
otázky kladla, jak tělu, i hlavě
mozek si srdce, podmanil hravě

lásku z něj vysál a vypustil ven
srdeční komory polila noc, ne den

čas je tvůj přítel, i on však zklame
uvědomění: mozek přeci neshodil kámen
udělal chybu, však srdce již tuhé
hlásí že už není místa, pro jiné druhé

vědomky chyb, polyká i mysl
funguje sám, jen napůl
a pak i on nadobro vyschl

Mozek se ptá
naposledy sám sebe
jediné řešení v odpovědi
jak život můj dál popojede
když jediné co sem měl, že měl jsem tebe
však už je pozdě jít ke zpovědi

Člověk tak celý, na pokraji sil
stojíc u propasti
člověk to tehdy nadobro zabalil
zbavit se nadobro všech starostí

Ptá se sám sebe:
"jseš páté kolo podvozku?
život se nezdá fér?
vytáhni kvér
a našij si kulku do mozku!"
Autor Estan, 10.02.2012
Přečteno 351x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

VZÁCNÁ BYTOSTI,
JEŽ VYLÉVÁŠ SRDCE SVÉ,
VĚŘ, JE RADOSTÍ,
EXISTENCE TVÁ...

06.12.2017 13:52:19 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ale i naopak občas se stane
Srdce otráví mozek
Láska a cit jsou jeho zbraně

10.02.2012 20:39:07 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí