Pro vás

Pro vás

Anotace: .

Přeci musí být něco víc, než jen
někdo támhle umřel, a co dál?
Přeci musí být něco víc,
aby každý našel své království pro to, v čem je král.

Přeci musí být než něco víc, než
Pavel se rozešel s Jarkou.
Přeci musí být něco víc, než
naštvaný západ s východem hazardují se slečnou válkou.

Přeci musí být něco víc, než
to je tvoje mladá stará?
A kolik jsi včera bral?

A co do tmy padá?

A tak hledám něco víc,
měl by jsi dělat něco pořádnýho!
- aby sis vydělal na pohřeb a nebyl na obtíž.

Řekni mi něco hezkýho.

Ale kdo to řekne?
Pavel na pivu
nebo Jarka
naživu?
Autor 27Zdenek, 10.02.2012
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, Radek.oslov.Šafárik, CRASH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co víc napsat

12.02.2012 13:24:35 | Radek.oslov.Šafárik

Ono je určitě něco víc, ale to je na každým z nás, jak naložíme s příležitostmi, které nám život nabízí. *

11.02.2012 08:22:42 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí