Nabízím život blázna!

Nabízím život blázna!

Anotace: Zdarma! Bez poštovného!

Nabízím život
přihodím i minulost
Nabízím život blázna
minulost zvrácenou

Nabízím život
kterému chybí plynulost
Nabízím život blázna
s trvanlivostí zkrácenou

Nabízím život
a pár lahví rumu
Nabízím život blázna
zdarma, co víc si přát?

Nabízím život
zoufalosti sumu
Nabízím život blázna
přestává mne totiž hřát
Autor Satha, 11.02.2012
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernadette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí