Nerozhodná

Nerozhodná

Anotace: Jsem tam, kde jsem byla před rokem a zas bez majáku. Snad mi mnozí odpustí, že jsem to dala do básní, je to jen spousta mých pocitů smíchaných do čehosi.

Jak když kniha stínů otvírá se,
a větve stromů zachytávaj šat.
Noční děsy provází mě
a zpomalují čas.
Pojď ke mně!
Ne, pojď sem!
Volají z daleké blízkosti ty hlasy,
co znám a z každé strany cizí ruce.
„Ty NEROZHODNÁ, dám ti čas!“
A holka bez majáku tápe,
… už jsem zase ztracená.

A každý sen, jak čokoláda v puse
rozpouští se
a nastupuje děs,
ta nejvíc hořká tečka.
Máš dvě verze na žití, cácorko zbloudilá…
ty, co se svou světluškou hledáš oporu a bezpečí za zdmi majáků
a nabízíš všechno, co můžeš dát,
i lásku zrádnou, tu, co bolí.

A poznáš na pohled, jestli jsou zdi z karet
nebo ze dřeva?

Jenom čas ukáže, jak rozhodla ses,
nerozhodná…
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Martin Šimeček, Morgenstern, Robin Marnolli, enigman, tato22, Bernadette, CRASH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdi z karet nebo ze dřeva:-) (to chce zaklepat - karty moc nezní)
RM.

23.12.2012 08:37:44 | Robin Marnolli

čas ne...to život...

01.04.2012 20:37:41 | enigman

jo, jo, ženské jsou tak nerozhodné :-) *

11.02.2012 11:50:22 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí