Lidem ve Vašem okolí (aneb kterej z nich to zase netíp?!)

Lidem ve Vašem okolí (aneb kterej z nich to zase netíp?!)

Anotace: sice jsem kuřák, ale.. (2011) píseň

Dneska ráno vstal jsem z postele,
hned otevřel jsem okno vesele.
Náhle dovnitř vniknul ještě větší smrad.
Smrad, co je lepší snad nepoznat.

Koukal jsem hnedle, jestli najdu zdroj.
Zapáchá-li člověk, nebo je to stroj.
A to co jsem spatřil mi vyrazilo dech.
Dech, co je lepší snad zadržet.

U sousedů hořej vajgly!
Na balkóně mají popelník velkej.
Sousedům hoří vajgly!
Lhal bych, kdybych tvrdil, že je mělkej.

Modlím se, ať se vítr otočí,
nebo to někdo svrchu pomočí.
Celý mi to příde jako blbej vtip.
Vtip, co je lepší snad nepochopit.

Když jsem pak popsal sousedce to ráno,
Ještě jsem dostal vynadáno.
A tak se ptám: „Kam spěje tendle svjět?“
Svět, co je lepší snad nevidět.

U sousedů hořely vajgly!
Na balkóně mají popelník velkej.
Sousedům shořely vajgly!
Škoda, že jim nevyhořel ten byt celej.
Autor el sereno, 12.02.2012
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kašli na to, hlavně, že Ti ještě stojí:-))

24.04.2015 14:35:55 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí