Život je realita 1

Život je realita 1

Anotace: Čím je pro vás život?

Život je realita
a my v něm herci.
Život je stabilita
a většinou neplatí jen, co já chci.

Život je múza s křídly
co sedla mi na rameno.
Život jsem já
a neříkej, že je ti to jedno.

Život je láska v mlhách
ve stesku i bolesti.
Já tebe hledám v dálce
i blízkosti.
Život je dobrák od kosti.

Život je krásný ve tmě
a ve dne ještě víc.
Jsem pořád ta, co miluje tě.
Žiji v realitě
chtěla bych víc...

Život je láska a lidi kolem
život je bolavá duše.
A neřeším- jsem jiná
snad stačí, že prostě jsem.

Budeš dál má platonická láska
krásná, tajná, nic víc prozatím...

Buď mou realitou, ne snem
pomoz mi s tím odtajněním...
Autor M3rryMarta Valenová, 13.02.2012
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

životem...

13.02.2012 19:03:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí