Hrnečku dost!

Hrnečku dost!

Anotace: (2004?)Opustí snad, tak jako hnízdo ptáče, lidstvo Zemi? kuku kuku

Moc toho nikdy nenamluvím.
Když mám co říct, tak nevim, kde začít.
Asi se nikdy nenapravím.
Možná bych měl, ale nenechám se tlačit.

Co když se lidi nezastaví?
Potoky davů se z břehů vylevají.
A proč jsou kolektivně nenažraní?
Chci se jich zeptat, jestli je to baví.

Někteří ptáci nezpívají.
Bude to tím, že nemají stromy.
Někdo si řekne „To nevadí,
brzo je nahradíme roboty a stroji.“

Asi to není tak zajímavý,
platí to na každý věk a na každou rasu,
že dějiny se stále opakují,
lidi se chytli do pavučiny času.

Přesto jsou včichni asi spokojení.
Když to tak bude, dám nahoru palec.
Jestli něco bylo, tak dnes už není.
Mám takovou vizi, že to bude mazec.
Autor el sereno, 14.02.2012
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, CRASH, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, lidi jsou paraziti a koledují si o prů... :-) *

14.02.2012 11:29:16 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí