tandem

tandem

Anotace: kouzlo okamžiku.

oči si jen představuje
padá do nich
nevesluje
tisíc vodních dam
nemá, nedá
cítí strach
mlha bledá
halí prach
koho že si
koho viděla
jenom lesy
divadelní propadla
květina co zvadla
už zase kvete
jaro je kdesi
babička plete
dlouhou šálu
z vlastních vlasů
hrdě chcete
zakrýt v bálu
prokleté
oči svoje
v kterých mizí
coby stroje
duše ryzí
moje
tvoje.
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí