Pře-myšlená

Pře-myšlená

Anotace: Je toho moc, na jednu noc.

Pod tíhou všech frivolních myšlenek,
pronikám sebou,
skrze touhy, sny, zloby - s úsměvem navenek,
pronikám vrtstvou studu,
všech strhaných halenek.
Přes vychladlé útroby,
deru se rádoby
za přízviskem samoty.

- brzy, ve svobodě tonout budu.
Krátce.

(Tam jen prázdno, bezvládí námitek.
Tma, ticho, zima. Nic víc než planina.
Vždyť
"Svoboda je buržoázní přežitek"
- s odchodem cituji Lenina)
Autor Necelá, 14.02.2012
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: borůfkovej shit., Psavec, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč tomu tak sakra rozumím?!
najs:)

17.02.2012 20:34:34 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí