Vodníkovi

Vodníkovi

Anotace: ...aneb ježibabí mudrlantská... :o)

Pověz mi, pokud víš, příteli vodnický,
možná napadají mne jenom nesmysly,
ale ty dobře znáš zrcadlo hladiny,
takže i trochu svět planet a vesmírný...

Jak člověk mění si kresbu čar na dlani,
může svým životem pohnout i hvězdami?
Myslíš, že volbou svých životních postojů
může vyslat změny až někam nahoru?

Je možné způsobem života pozměnit
osud určený všem příštím pokolením?
Nebo astrolog a i jeho záznamy
počítají s bytím, lidskými změnami?

Možná je dopředu klad nebo zápor dán,
to, jestli smutek či radost si vybírám,
jenom naplňuje cos kdesi určené...

Já přesto věřím, že láskou čarujeme...
Autor Cecilka, 15.02.2012
Přečteno 665x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, enigman, Holis, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brekeke může...

18.02.2012 20:02:31 | enigman

Dávám tipec za vodníka.

15.02.2012 19:49:36 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí