Přítel

Přítel

Anotace: ..."jen" díky...

Srdce v srdci mi daroval,
talisman, co tak ráda nosím...
já pro něj ve svém srdci
místo mám
a vzájemnými city
se ráda projdu krokem bosým...

Barvy od duhy půjčené
v úsměvu, který z očí hřeje...
mlčky děkuji
za srdcového přítele,
všední dny získávají vůni
jak věnovanou od neděle...
Autor Cecilka, 15.02.2012
Přečteno 553x
Tipy 12
Poslední tipující: pretorius, jitka.svobodova, kouzelníček, Holis, tato22, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je skvělá básnička, už jsem ji dneska jednou ocenil.

15.02.2012 23:33:23 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí