Bloudění

Bloudění

Anotace: bloudění

hledej slova ty se točí
Kde jsou ty oči
je v tom ale naděje
ta se však příliš vzdaluje
já vím...
já vím...

když zem se otočí
cesty se stáčí
možná jen hříchu kraluje
ticho co báseň maluje
já sním...
já sním...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.02.2012
Přečteno 258x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Quigleika, Linzerka, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí