šlechetné rány

šlechetné rány

Anotace: bolest zastrašíš jen stěží

Ve sněhu láska bolavá,
pomalu roztává
a na řasách slza neviditelná

stéká do oblak ...

do ran šlechetných sněží
bolest zastrašíš jen stěží
o ní tiše se mluví
ona bolí

příliš bolí ...

v dlani úlomky lží tlačí,
přiznat pravdu - někdy stačí,
zoufale jsme si podobní,

k přiznání nesvolní ...

bitva s odpuštěním pod kůží,
úzkost sípe do uší
a slzy soužící
naposledy prosí

o zapomnění ...
Autor Woski, 15.02.2012
Přečteno 238x
Tipy 5
Poslední tipující: roztoč_v_mé_hlavě, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí