Kdes

Kdes

Anotace: byla

Kdes byla, kde jsi, Káťo
již osm měsíců?
otázka takováto
- jak v očích nemít sůl

hledaje Tě vstříc hlasu
jejž slyším v ozvěnách
dosud zpívat vzdor času
dál ve stech obměnách

kam si se mohla vzdálit?
poperu se posvém
s bezmocí racionalit
v prostoru bezosém

myšlenek bez ustání
do sítnic vetkaných
představ o Tobě, z nenadání
návštěv nečekaných
Autor Petbab, 16.02.2012
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stepbystep, Kyška, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnička hezky letí vesmírem...

17.02.2012 12:43:44 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí