Gorila

Gorila

Anotace: bez konca

Nebude sekať dobrotu
žiaden z nich
hráč, partičku rozohratú
čo má švih

nezahodí do autu, však?
škoda jej
kauzu "Gorila" trafí šľak
bude hej!

prvý sa spamätá zo šoku
riešenia
ponúkne žralok len žraloku
rozhrešenia

na všetko - niečo za niečo
zhorí sneh
od hanby, že belšie kadečo
je, i hriech

čo volá do nebies
- čušíš už?!
po cucfleku hŕdz na nerez
ostal rúž
Autor Petbab, 17.02.2012
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

go go gorila...

17.02.2012 18:13:16 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí