13. únor 2012

13. únor 2012

Anotace: realita rána

Dobré ráno miláčku!
Měsíc ukrajuje ze svého koláče
a mráz nás silně štípe do tváře.
Jsme zalezlí v útrobách teplíčka,
jen kos zobe do zmrzlého jablíčka.
Malá sýkorka se pase na kůži z králíka,
havran kráká na dvoře u kurníka...JE ZIMA!
VŠEM a VŠUDE.....
Ještě dlouho bude???
Autor Dalimila, 17.02.2012
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí