Pravda

Pravda

Anotace: ...

Hledám pravdu
co mě míjí
stačí se otočit
už tu není

Hledám pravdu
v dáli mizí
dopředu pohlédnout
zas tu není

Hledám pravdu
byť jsem vinný
každý jsme viníkem
každý však jiný

Hledám pravdu
jak pravda zní
slyšet ji nemůžem
i když jsme s ní

Hledám pravdu
namísto lží
kéž se zas dostanu
jednou až k ní

Já hledám pravdu
čas nestojí
i když ji naleznu
pozdě pro ni

Já hledal pravdu
a pravda není
nikdy tu nebyla
a já nebyl pro ni.
Autor Jacques-ds, 17.02.2012
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí