Posvátná kráva

Posvátná kráva

Anotace: Riziko v podnikání.

Po tržisti chodí kráva,
vypasená je a zdravá.
Český řezník si ji koupil,
netušil však, že prohloupil.

Tahle kráva na mou duši,
jeho plány pěkně ruší.
Biftek nebo svíčková,
v Indii se nekoná.

Úcty se moc dožaduje,
rohem tvrdě postrkuje.
Řezník musí změnit chutě,
jinak skončí velmi krutě.

Úřední hned komis přišla,
pobouřený šéf pak šišlá.
Beru zpět posvátnou krávu,
nesmí sloužit za potravu.
Autor Psavec, 18.02.2012
Přečteno 324x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa, Linzerka, enigman, tato22, Holis, střelkyně1, CULIKATÁ, ZILA78, protivyl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo,jo...hořce pobavila...:-))

18.02.2012 17:40:31 | střelkyně1

u salámu na nirvánu
like teen spirit nedosáhnu
:D

18.02.2012 14:05:48 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí