Tendence vzpomínek

Tendence vzpomínek

Anotace: * * *

Když bolest dlouho bolí,
tak člověk přivyká,
ví, že se nezahojí
a tíhne...k vzpomínkám...

Ale pak je tu jiný,
ten náplast zkouší tkát,
hojivým flastrem síly
snaží se zdraví dát...

V myšlenkách chytá světlo,
své "slunce" do dlaní,
vykřeše měkké teplo
a druhé pohladí...

Vím, nikdy není možné
jen tak všechno změnit,
však žádný obyčejný
z doteků láskyplných
se neztratí...
Autor Cecilka, 18.02.2012
Přečteno 476x
Tipy 11
Poslední tipující: bobi bobie, jitka.svobodova, kouzelníček, Psavec, enigman, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

Nemůže se ztratit.

19.02.2012 15:42:52 | Psavec

neztratí...

19.02.2012 13:20:13 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí