Čtyři páry

Čtyři páry

Anotace: --------------

Čtyři páry bílejch očí
hledí kam se děj stočí
na pásku za kterou je tvůj cíl
kvete jako černobýl
a letí jeho chmíří,
poryv větru na talíři
s omáčkou z deště
kapku jsem přeslechl klapku
a pozdě začal hrát hru na štěstí
který si cestu klestí
džunglí tvých stavů,
no ale zatím plavu
a hledím na oblohu
svýho steaku semletýho z mých lásek
šťastných o pouhý vlásek
někdy blond a jindy tmavý
plachý ale ve tmě hravý
škrtá ostře moje mravy
není čas na obavy
vždycky vědí moc dvě hlavy
utíkám jak běžec fotkou
jak cigánskou maringotkou
proužek kouře co se zbarví
až na kartách zahrajou se hlavy
tak se všechno spraví
a bude happyend
and this mail is finally sent
Autor Hanzi, 18.02.2012
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí