Pochroumaný apetit

Pochroumaný apetit

Anotace: ....

Léhká nechuť,
z lidského bytí,
tornádo v hlavě,
je mi k blití.
Žaludek nestrávíl,
lži faleš a aroganci,
necutným jídlem se otrávil,
ani prášky nemají šanci.
Tak tu sedím,
s bradou u kolen,
sám sebe vidím,
snad je to jen sen.
Autor contionor, 18.02.2012
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Bernadette, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky je mi někdy na blití. Dal jsem ST.

19.02.2012 14:54:30 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí