po dvou děckách

po dvou děckách

Anotace: po čtyřech deckách

něco se stalo,jak to říct
nechci svou duši celou svlíct
nechci se obnažit v náhodném davu
nechci tu do prachu vysypat hlavu

je to však velké,strašně nové
zažít to víckrát malokdy se dá
život nám dává jen jednu šanci
teď váhy prozraďte,zda vzít se má

zda celou náruč nastavit
zda držet svírat bránit
odhodit kámen který život
nutil mě od začátku chránit

nevím a to mě strašně děsí
cítím a to mě děsí víc
bojím se ublížit,to bolí
a snutně hledám komu říct..
Autor poeta, 18.02.2012
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nikdy se nesvěřuj, když jsi před tím požil.:-))

10.10.2012 10:30:41 | Lenka Krásnodvorská

Budu si to pamatovat :))

10.10.2012 10:59:14 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí