Laserová

Laserová

Anotace: las/áska

Rubíny rozsvítím v očních důlcích
s inteligentním výrazem
samosebou
z okraje řas víček jsa teď v úzcích
červeným paprskem na Zem
v hledí s Tebou

posílám depeši s informací
difúzní odraz ve styku
s hořlavinou
Tvých rtů by vznítil dech v rezonaci
neohlížej se! ve mžiku
mojí vinou

mé vyznání lásky, laserové
nepovedlo se, vždyť citů
trní mohlo
s vysokou koherencí, sériové
propálit Zemi stem břitů
skrz naskrz.. okrouhlou
Autor Petbab, 19.02.2012
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skrz naskrz pěkná báseň :-)

19.02.2012 20:31:39 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí