A ty tatí? Víš ty vůbec co máš doma?

A ty tatí? Víš ty vůbec co máš doma?

Anotace: ***

Ne nejsem dáma.
Trochu moc kouřim
a trochu moc piju,
po pivu nahlas krkam.
Hrozně moc nadávam,
říkam kurva...
... A koukam na porno...

Ne nejsem slušná.
Sem drzá,
mam červený vlasy,
dva piercingy v ksichtě, tetování
vím, že to namáš rád.
Moc přemejšlim
a málokdy o zítřku.
Když piju tak zlobím
a občas zvracím.

A tati?? Víš, že to vůbec nemáš lehký?

Dcera je psychouš
a manželka lesba.

A to, tati? Jak to vlastně zvládáš?
Autor Striptérka, 19.02.2012
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no o tom, jestli tohle skutečně báseň, by se dalo polemizovat, ale budiž... ;)

20.02.2012 15:14:35 | protivyl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí