Lentilková..

Lentilková..

Anotace: .

Jemný záblesk pozlátek
Všech co máš na dosah
Přivři zlehka oči
A nech se unášet
Větrem, jenž Tě bičuje
Vztek
A polámané údy všech věků
Nech v zapomnění
Přivaž své srdce provazy
A miluj svět
Co nebe šedé v modré mění

Autor Roger, 20.02.2012
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: prostějanek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trošku ti to drhne,ale jinak dobrý

06.03.2012 16:26:31 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí