Zima ve mně*

Zima ve mně*

Anotace: ...

Zasněná
zasněžená
krajina
v zimním spánku
jitřena ranami
krvácejících červánků
V oblacích neklidu dne
dřímající
Skrze zmrzlou zem
dýchající
klíčem houslovým
odemykající
uvězněné tóny ženy
ve vibracích ozvěny
Kometu vlasatici
za cíp mlhoviny chytím
Jen postojím
za clonou
všeho jsoucna bytí
Autor jvacl, 20.02.2012
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Pablo Kral, enigman, Petbab, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lepší je zima venku...

20.02.2012 20:50:36 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí