Sladký dětský snění

Sladký dětský snění

Anotace: o životě...

Když člověk leží, jen tak si lení,
přemýšlim jak moc mi chybí,
to sladký dětský snění.
Kdy se konečně objeví?
Kluk na bílym koni.
Přinese růži, co tak krásně voní?
Nemůžeš to takhle brát.
Život je těžkej a chce se prát.
Nesmíš mu nejmenší šanci dát,
aby tě viděl se bát.
Na všechny kolem z vysoka s*át
a to co chceš si vždycky brát.
Jenže pak je pryč ta najivita
co tě v dětství chrání.
Člověk je zranitelný a snům se brání.
Je to škoda, ale je to tak.
Možná, že už ti ujel dětství vlak.
Nemůžeš jen tak snít.
Nezbývá, než realistou být,
za vším tvrdě jít.
Všechny své sny zahodit.
Autor Maddean, 07.01.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí