Tráva zůstala zelená

Tráva zůstala zelená

Anotace: to je realita ... v útržcích...

Tvý vlasy


políbit


to je přání


jediný


člověka


co se vrátí


z války
*******

Nic z toho nebylo!

Nečekala totiž na mě.


Stačil jsem jen zjistit


ŽE TRÁVA ZŮSTALA ZELENÁ

takhle jsem ji znal.


A Ty?

******


Krásně se směješ

a mračíš


když pereš

plíny


dětem

který mohly být

moje        
Autor Jasmin de Paris, 21.02.2012
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: jima, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí