Sme

Sme

Anotace: Ani neviem, ako ma to napadlo...

Sme

My sme tou tichou nocou,
My sme tou magickou mocou,
My sme tým šepotom lístia,
My sme leto: ale i jeseň hmlistá.
My sme tou jasnou hviezdou na oblohe,
My sme povzdychnutie:ako ťažko mi je
My sme výkrik , čo do noci znel,
kým hlas harfy sa trblietavo chvel.

My sme tou piesňou, čo je mystická
aj tajomná, a k tomu magická.
My sme to lístie jesene
a skoré zimné brieždenie.

My sme letným vánkom lúk,
My sme pieseň a pohladenie rúk.
Toto sme, kým sme spolu:sami nie sme ničím.
A ak ma opustíš, tak to všetko zničím.
Autor Elyona, 21.02.2012
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí