Přiliž lidská satira

Přiliž lidská satira

Anotace: Není to poetické(záměrně).Nečekám ovace,ale jsou to důležitá slova.Když se vyskytne člověk,který si řekne ,,sakra,to mi připomíná něco velmi známého´´ budu velmi rád.

Jsem strašně temnej
a jedu si svý show
nezajímá mě spravedlnost
já mám spravedlnost svou.
Toho kdo neudělá to co budu chtít
hodlám já do pekla odpálit....


Neguju všechno co stojí v cestě pokroku
tak jakýpak hřích?...
já mám postavení ve ,,světě otroků´´
sílu místo znalostí z knih.
Nemůžeš mě zastavit
nezkoušej se mi postavit.



Já jsem filozof
o pravdu se biju
v hlavě místo svědomí mám těžkej kov
líp než vy si žiju.
Vždyť i v přírodě to tak chodí,
že jen ten kdo sílu má,svou silou soudí.



Já směju se víře v Boha
a za důkazy se šermuju
dobro a zlo?-pouhá slova!
Zlé činy za dobré směňuju.
Často mám od krve ruce,
ale jsem vrchol evoluce.



Vzrušují mě kruté věci
co znechutily by i monstra z hororu,
ale říkám to tak,že nežiju v kleci
a vlastně jen objevuji šíři dalších obzorů.
A když se lidé kácí a brodí se vlastní tmou
odpovím jen ,,neutíkejte před realitou´´.
Autor 27Zdenek, 22.02.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí