Jako tečka...

Jako tečka...

Anotace: tečka...

mlčíš tak nějak krásně
noc ale kolem protéká
měsíc píše neskutečné básně
smrt si potká svého člověka
ležíš křičíš o pomoc
jsi sama,,sama v davu
tahle vlahá noc
propila svou krásu
v beztížném stavu
jsi královnou krvavého plesu
Je ti tak nějak KRASNĚ
jako tečka. na konci mé BÁSNĚ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.02.2012
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, líbí...*:)

22.07.2012 11:00:09 | PIPSQUEAK

To je pěkná tečka...ST

23.02.2012 20:30:06 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí