Voják a jeho svědomí

Voják a jeho svědomí

Anotace: Jak asi bylo těm, co zabíjeli pro druhé

Stojím na bitevním poli,
meč od krve a hlava bolí.
Zase štěstí jsem měl a přežil,
život ve smrt jsem nepříteli měnil.

Teď na pahorku stojím,
a na havrany hledím.
Zabíjet jsem musel abych žil,
teď Boha prosím aby odpustil.

Pro vrkoče mocipánů,
je krev místo vlčích máků.
K meči se modlím jak ke kříži,
snad Bůh mou duši očistí.
Autor korzar, 23.02.2012
Přečteno 682x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucííí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané :-)

23.02.2012 21:14:47 | Lucííí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí