VZPOMÍNKA

VZPOMÍNKA

Anotace: Věnováno vzpomínce na Dášu... Napsáno na čtyři předem zadaná slova : pampeliška, auto, deka, dálka

VZPOMÍNKA
(věnováno vzpomínce na Dášu)

Na deku z pampelišek
jsem tě položil
a je to jedna z chvil
pro kterou stojí za to žít
břit ostrého lásky nože
zamířit na podbřišek
lože tvého těla
a pak ucítit to vrnění
to, jak jsi se chvěla
jako tenkrát sama
na hambálku zrození...

Tu dálku tam do Krumlova
jel bych dneska znova
to staré auto ještě mám
i stejná slova
jen vyzrálejší šarm...
Autor Houda, 24.02.2012
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně vyzrálý...:-)

01.06.2012 22:56:19 | Liduška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí