STARÁ PANNA

STARÁ PANNA

Anotace: Jen tak.... u piva...

STARÁ PANNA

Podzim líně zhasil svíci
když hospodyně zavře komoru
a přes schodiště vrzající
těžce kráčí nahoru...

Teplo ohně neprohřeje
tu suknici přešívanou
a ona skromně, trochu stranou
mezi vzlyky v okenici
pozoruje šiky listí
jenž se postavily před vichřici
jako boží bojovníci...
Autor Houda, 24.02.2012
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí