Jen halucinace

Jen halucinace

Anotace: .

Všechno je jen halucinace
virtuální realita
rozšířena o deformace
skutečnost sem neprosvítá
nelze přežít bez ignorace
svůj charakter nepopírat
bez souhlasu aglomerace
jenom nevěřícně zírat
všechna centra koordinace
někde uvnitř mozku skryta
jsou důvodem degenerace
která společností zmítá
bezpředmětná komunikace
zájem o ni nepředstírat
jednat stylem asociace
své názory nezastírat
vždyť to jsou jen halucinace
proč se za upřímnost stydět?
dohodnout se bez konfrontace
nelze...důkazem je Tibet
bylo by líp bez populace
nezbývá než nenávidět
nebo odjet do emigrace
na vše z velké dálky vidět
Autor Manni3, 24.02.2012
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí