Louka přání

Louka přání

Anotace: Běžím po louce přání...

Sbírka: Věci, co neříkám

Běžím po louce přání,
po louce tajných přání a snů,
úsměvu se nebráním,
když vcházím do dalších dnů.

Do konce hodiny zbývá,
do konce hodiny zbývá minut pár,
budík se neusmívá,
je konec kouzel a čar.

Když spím, svět s epromění,
já žiju v domnění,
že motýl jsem
Pokud spím, nic se nezmění,
tady na zemi,
čeká mě další, další den.

Večer, když už se šeří,
když se šeří, měsíc vychází,
tomu, kdo na louku věří,
tomu nic neschází.

Když spím, svět se promění,
já žiju v domnění,
že motýl jsem
Pokud spím, nic se nezmění,
tady na zemi,
čeká mě další, další den.

Běžím po louce přání..
Autor Kristýnka15, 24.02.2012
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí