mlčí

mlčí

Mlčí krajina hříchu z duší
do které dopadají černé kapky
všem láskám sluší
zaťaté kočičí drápky
nebolí to
nebolí....
ty můžeš říkat prostě:"cokoli"
hlavně se ale nemlčí
to se nedělá
tak miluj mně si přece dospělá
křičím ,svět se jednou otočí
slova si zatím pláči
Mlčí...MLČÍ
...MLČÍ...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.02.2012
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mlčí, jen se dívá
a sníh za okny roztává.
Oči přivřené mívá
slov se nedostává.

Beze slov, tak tiše
moudro v duši dozrává.
Kdo do srdcí píše,
též svou lásku dostává...

26.02.2012 11:58:00 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí