Kamarádka

Kamarádka

Anotace: Aa

Kamarádka

Když otočím se nazpátek
jen o pár let zpět,
tak vzpomenu si na pátek,
kdy krásnější byl svět.
Všechno bylo nádherné
a ty ses trochu bála.
Chytla jsi mě za ruku
a vedle mě jsi stála.
Byl jsem milimetr od tebe
a cítil jak se chtěješ...
Tak vem si něco na sebe.
Řeklas. Proč? Vždyť ty mě hřeješ..

Autor Roman.Bernny, 26.02.2012
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: jima
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

29.02.2012 12:28:04 | jima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí