Důvěra

Důvěra

Anotace: Aa

Důvěra

Svět je jako maska, který nemůžeš věřit
a jen tak někomu se asi nezkusíš svěřit.
Ten člověk tě něčím zaujmout musí,
a taky pro tebe ohněm projít zkusí.
A i když se spálí, tak vůbec to nevadí,
protože už jen za tu odvahu se u tebe
prosadí...
A jestli si pak rekneš: věřit mu mám?
Postav se za něj a zkus si to sám..

Autor Roman.Bernny, 26.02.2012
Přečteno 302x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí