Poslední myšlenka

Poslední myšlenka

Anotace: Zas jedna veselejší.

Signály k tobě tiše vyslané
bloudí, zdají se být ztracené
vzpomínky, tuze jsou nádherné
a srdce mé, již tak rozpolcené
umírá, halt není z kamene.

Duše má, konečně volná je
ale i po to mvšem
myslí jen na tebe
navždy jsem zatracen
snad v jiném životě
znovu se naleznem.
Autor periarmos, 26.02.2012
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí