Ponech

Ponech

Anotace: ***

Ponech mé nohy
zatanči
ať roste bílý
javor
kde jitro padne
skřivánčí
jak hlava pána
z Bavor

ponech mé nohy
v železech
už slíbej rány tlící
vyrvi mi srdce
znič můj dech
buď jiskrou
na pramici

ponech mé nohy
v okovech
nech bolest v tichu
spící
vyklovej oči
znič můj dech
buď třískou
nad petlicí...
Autor Saummur, 07.01.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasna basenka...moc..

07.01.2007 15:32:00 | Marketuli

A kéž by byla... jenže ona většinou nebývá... znám...

07.01.2007 13:52:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí