Tornádo

Tornádo

Anotace: citů

Zalkl jsem se tornádem
pakliže vůbec vím
jako chutná?
kolik chutí odhadem
má - tolik objevím
je mi putna

zdali se přitom najím
docela nejspíš ne
- skončím špatně
nožem v pouzdře jej krájím
zubama obtížně
adekvátně

tornádo sílí, kořen
poslední se Zemí
protrhává
na čí obraz jsem stvořen?
bezmezná s mezemi
tornád strava

uprostřed galaxie stín
lidský vůní láká
výhradně můj
k zalknutí obdiv tlum, stiň
nad Zemí oblaka
tornád lemuj

z mramoru těla zdí, zkřiv
neporovnatelně
slabší, vždyť víš
nehnu se od hodu dřív
hladový znatelně..
.. co se divíš?
Autor Petbab, 27.02.2012
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové tornádo s námi zacvičí.

27.02.2012 16:55:28 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí