...

...

Anotace: ...

Ve světě plném hořkosti,
zažíváme jen ztráty a bolesti,
žádnou radost ani smích,
jenom slzy v našich očích,

ať jde o války či nemoci,
jsme naplněni jenom bezmocí,
do toho ztráta kamarádů či lásky,
to je to co nám dělá vrásky,

Májové nám přece konec věští,
tak proč hledat nějaké to štěstí,
ať je to cokoliv co nás trápí,
je to utrpení co náš život krátí,

všichni se už spokojili s koncem světa,
ale to je blbost to není to co nás čeká,
radujte se prosím klidně i z maličkostí,
a ty slzy co vidím ať jsou slzy štěstí,

války jednou skončí a na nemoci lék bude,
Májové se spletli to přece ví už všude,
kamarádi a blízcí neodešli jsou v našich srdcích,
a ztracené lásky žijí šťastněji po jiných bocích,

netrapte se i když vím že to moc bolí,
vzpomeňte na šťastné chvíle ty srdce hojí,
vzpomeňte na čas kdy Vás štěstí hřálo,
na to co Vám úsměv na tváři udělalo ...
Autor stava11, 27.02.2012
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí