Chtěl bych být anděl

Chtěl bych být anděl

Anotace: zamyšlení

Chtěl bych být anděl,
co dává jiným křídla.
Chtěl bych být anděl,
pro všechny smutné děti.

Chtěl bych být anděl,
co štěstí přináší.
Chtěl bych být anděl,
co smutek zahání.

Chtěl bych být anděl,
co suší uplakané oči.
Chtěl bych být anděl,
a léčit dětskou duši.

Chtěl bych být anděl,
aby se děti mohly smát,
Chtěl bych být anděl,
aby mohly klidně spát.

Chtěl bych být anděl,
aby děti neměly hlad.
Chtěl bych být anděl,
a mít všechny děti rád.
Autor korzar, 27.02.2012
Přečteno 374x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych toho chtěla ještě více.

25.09.2012 19:33:46 | Lilien

Tohle je krásná básnička moc se mi líbí.

30.08.2012 21:45:19 | Darky

Děkuji za komentář. Potěšilo mě to. Díky

01.09.2012 11:16:25 | korzar

Vždyť můžete.

13.04.2012 18:42:48 | Ludmila Ježová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí