Závist

Závist

Anotace: k zamyšlení

Závidím ptákům,protože mohou lítat.
Závidím kytkám,protože mají louku.
Závidím rtům,protože mohou líbat.
Závidím lásce, protože zná touhu.

Závidím slunci,protože má oblohu.
Závidím dětem, protože si umí hrát.
Závidím rybám, protože mají vodu.
Závidím tobě, protože se umíš smát.

Závidím milencům, protože milují.
Závidím trávě, protože je zelená.
Závidím mrakům, protože po nebi plují.
Závidím zvěři, protože závist nezná.
Autor korzar, 27.02.2012
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí