Katovské miniaturky

Katovské miniaturky

Anotace: Pohled na katovské řemeslo.

Bavili se kati,
byli pěkně sťati,
místo hříšné starky,
opékali párky.

...

Kat se svoji katici,
navštívili tržnici,
za provázek viselce,
koupil botky manželce.

...

Soudci hodně práce mají,
lidí hřeší velice,
kati svoji práci znají,
useknou jim palice.

...

Osel, nástroj na mučení,
to pro mladou dívku není,
na koníčka kat to změní,
hned ji bere na učení.

Autor Psavec, 01.03.2012
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, V.N.Losinský, Špáďa, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí