Černý anděl

Černý anděl

Anotace: Ten komu patří tato slova, ví.

Už roztáhl svá křídla černá,
tiše se k zemi snáší.
Závist ani zlobu nezná,
teď útěchu ti přináší.

Náruč svou ti nabízí.
neboj se ho,přišel mezi nás,
anděl s černými křídly,
otři si slzy a začni se smát

Ne každý ho zná a vidí,
jen ty máš tu čest,
nepromarni tu chvíli,
než se zase vrátí zpět.
Autor korzar, 01.03.2012
Přečteno 1099x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, básněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí