Rasta

Rasta

Anotace: Jah vám žehnej x)

Rasta k přírodě má blíž,
Rasta má ganji plnou spíž,
Rasta v Babylonu nežije,
Rasta si spíš klídek užije,
Rasta Jaha na svojí straně má,
Rasta si k regéčku rád zazpívá,
Rasta jointa ubalí vždy s láskou,
Rasta tančí v dýmu s konopnou kráskou,
Rasta se nikam prostě nežene,
Rasta je v pohodě a ne že ne.
Autor Johny Styx, 02.03.2012
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí